Hogeschool van Amsterdam

Proefstuderen

Heb je de afgelopen maanden een open dag Voeding en Diëtetiek bezocht en denk je dat dit de opleiding is die echt bij je past? Kom dan proefstuderen op 8 februari. Je krijgt dan meer inhoudelijke informatie over de opleiding. Let op: Voeding en Diëtetiek organiseert geen meeloopdagen.

09.15-09.30

Ontvangst

09.30

Informatie over de inhoud van de opleiding

09.40

Sensorisch onderzoek brood

09.50

Bespreken huiswerkopdracht en theorie

10:20

Uitvoeren practicumopdracht (brood en gluten)

10.50

Pauze

11.05

Film

11.30

Rondleiding

11.50

Nabespreking practicumopdracht

12.15 Afsluiting programma

Je kunt hetzelfde programma ook volgen van 13.00-16.00 uur.

Ter voorbereiding op het proefstuderen moet je vooraf thuis een huiswerkopdracht doen: 

  • Bekijk de etiketten van drie verpakte broodsoorten in de supermarkt (waarvan minimiaal één donker broodsoort).
  • Welke ingrediënten zitten erin en welke functie heeft elk ingrediënt? Geef een beschrijving. Maak hierbij gebruik van betrouwbare bronnen op internet en boeken.
  • Neem de uitwerking van jouw huiswerkopdracht mee naar het proefstuderen.

Je kunt proefstuderen op:

  • 8 februari 2018 
  • najaar 2018 (data nog niet bekend)

Meld je aan via de aanmeldknop onderaan de pagina.

Bij minder dan 8 aanmeldingen gaat de proefstudeerdag niet door en kun je deelnemen aan een volgende dag.

Heb je vragen over proefstuderen bij Voeding en Diëtetiek? Neem dan contact op met Studievoorlichting

Gepubliceerd door  Faculteit Bewegen, Sport en Voeding 18 januari 2018