Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Toegepaste Wiskunde

Je kunt je niet meer inschrijven voor studiejaar 2019-2020. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei.

Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. Ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

Ter voorbereiding van de studiekeuzecheck studeer je voor een wiskundetoets die je op de dag zelf maakt. Meer informatie hierover vindt je in de programmamail van de opleiding die je twee weken voor aanvang van de studiekeuzecheck ontvangt.

Tijdens de studiekeuzecheck ben je alvast voor een dag student. Voor de studiekeuzecheckdag zelf maak je een huiswerkopdracht.

Het programma in augustus ziet er als volgt uit:

09.15 – 09.30: Ontvangst in lokaal A6.44 (Leeuwenburg, 6e verdieping)

09.30 – 10.00: Calculus college

10.00 – 11.00: Wiskundetoets + pauze (neem zelf je lunch mee)

11.00 – 11.30: Statistiek college

11.30 – 12.00: Operations Research college

12.00 – 12.30: Groepsgesprekken: je spreekt een docent om een goed beeld te krijgen van de opleiding en je krijgt een advies.

* Het middagprogramma is identiek en zal plaatsvinden van 12.45 uur tot 16.00 uur.

 

Zonder deelname aan de studiekeuzecheck heb je geen toelatingsrecht tot de opleiding.
 

De studiekeuzecheck van Toegepaste wiskunde zal plaatsvinden op 21 augustus.

Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze datum.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het gemaakte huiswerk en de wiskundetoets.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Mail of bel 020 - 595 1411 (Onderwijsbureau faculteit Techniek).

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 18 juni 2019