Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Sociaal Juridische Dienstverlening

Wil je in september 2018 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2017 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2018, maar uiterlijk op 31 augustus 2018.

Het volgen van een deeltijdopleiding én het werken in de SJD-praktijk vraagt veel van je. SJD gaat graag met jou in gesprek over onze opleiding, het werkveld en jouw verwachtingen.

Daarnaast kan je aan een studiekeuzecheck deelnemen. Tijdens de studiekeuzecheck ga je met docenten en studenten in gesprek over studeren bij SJD en maak je die dag 2 toetsen: Arbeidsrecht en Taalvaardigheid. Je bereidt deze toetsen thuis voor met behulp van een webcollege en oefenmateriaal. De studiekeuzecheck wordt afgesloten met toetsen die representatief zijn voor het onderwijs en de toetsing bij SJD.

Wanneer jij je voor de deeltijdopleiding hebt aangemeld bij Studielink ontvang je van de HvA een mail waarin je een keuze moet maken voor de datum van de studiekeuzecheck. Nadat je dit gedaan hebt zal de opleiding contact met jou opnemen. 

Heb je vragen? Neem contact op via hva.nl/vragenformulier.

De studiekeuzecheck vindt plaats op:

  • zaterdag 21 april 2018 van 9.00 tot 13.00 uur
  • zaterdag 9 juni 2018 van 9.00 tot 13.00 uur
  • dinsdag 10 juli 2018 van 9.00 tot 13.00 uur
  • donderdag 23 augustus 2018 van 9.00 tot 13.00 uur

Na inschrijving in Studielink krijg je bericht. Heb je vragen? Neem contact op via hva.nl/vragenformulier.

Je krijgt een positief studiekeuzeadvies als je voor beide toetsen een voldoende haalt. Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je een studiekeuzeadvies. Een negatief studiekeuzeadvies is niet bindend maar geeft aan dat de opleiding twijfelt of jij een goede studiekeuze hebt gemaakt en of je succesvol zult zijn in de opleiding.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 19 juni 2018