Hogeschool van Amsterdam

Verder studeren

Studie afgerond en je wilt je nog verder ontwikkelen? Dat kan. Een hbo-bachelor biedt een goede basis om verder te studeren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van welke master je wilt gaan doen en aan welke hogeschool of universiteit. De hogescholen of universiteiten geven bij hun opleidingen aan of je met jouw hbo-bachelordiploma wordt toegelaten tot de master en of er aanvullende eisen gesteld worden. Misschien kies je voor een vervolgstudie aan de Universiteit van Amsterdam of een andere universiteit.

Met twee jaar relevante werkervaring en een Bachelor of Social Work kun je besluiten je kennis te verbreden en te verdiepen met de tweejarige masteropleiding Pedagogiek van de HvA. In deze opleiding verdiep je je theoretische kennis op het gebied van onderwijs en opvoeding. Er zijn twee richtingen: Leren en Innoveren en Zorgcoördinatie. Na het behalen van deze masteropleiding mag je de titel Master of Education voeren.Kijk voor meer informatie op www.hva.nl/masters.

Je kunt na afronding van je studie kun je ook kiezen om de kopopleiding Leraar Pedagogiek te volgen. Daarmee kun je lesgeven in het mbo.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 16 oktober 2017