Hogeschool van Amsterdam

Beroepsmogelijkheden

Media, Informatie en Communicatie deeltijd

Media, Informatie en Communicatie deeltijd leidt de allround Communicatie- en Mediaprofessional van de toekomst op. Mogelijke werkvelden zijn: in de mediawereld van redacteur tot producer, bij een communicatie- of reclamebureau, als ZZP'er of bij tal van organisaties of bedrijven die creatieve mensen met kennis van strategische communicatie en (digitale) media zelf in huis hebben. Tijdens de opleiding bieden wij jou de skills aan die nodig zijn in het constant veranderende werkveld van Creative Business.

Data Is Me

Drie studenten van de deeltijdopleiding Media, Informatie en Communicatie waren eind 2015 met hun innovatieve idee Dime te zien in het RTL-Z programma Toekomstmakers. De jonge ondernemers ontwikkelen hun eigen ‘fairtrade' databedrijf, waarmee ze op een eerlijke manier persoonsgegevens beschikbaar stellen.

Lees meer (incl. link naar uitzending) in het nieuwsbericht  Deeltijdstudenten presenteren concept in RTL-Z Toekomstmakers.

The GreenBox

Twee studenten van de deeltijdopleiding Creative Business zijn het non-profit communicatiebureau The GreenBox begonnen. The GreenBox ondersteunt non-profit instellingen; van online marketing tot creatief design.  In het filmpje stellen de oprichters zich aan je voor.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 9 januari 2018