Media, Informatie en Communicatie

Creative business. Bachelor, deeltijd

MIC en Communicatie leiden de allround communicatie- en mediaprofessional van de toekomst op. Communicatie en media staan niet los van elkaar; daarom bieden wij een gezamenlijk programma met daarin veel keuzemogelijkheden. Je wordt een mediaprofessional die alles weet over communicatie of een communicatieprofessional die alles weet van media.

De deeltijdopleiding heeft veel inhoudelijke overlap met de voltijdopleiding, maar de vorm van het onderwijs is anders. De lessen zijn op vrijdag, daarnaast is er veel zelfstudie nodig. De opdrachten voer je voor een deel uit in je werk; het is dus van belang dat je werkzaam bent in een relevant werkveld.

Een datum om alvast rekening mee te houden:

• De verplichte studiekeuzecheckdag voor Media, Informatie en Communicatie deeltijd is op 25 augustus 2017.

MIC visual device

Video's: afgestudeerden aan het woord

Afgestudeerden Arjan de Jongh en Caroline de Hart vertellen in onderstaande video's over hun reden om door te studeren, de ervaringen met de deeltijdopleiding en wat de studie heeft opgeleverd in hun huidige baan als productmanager digitale kanalen bij NRC (Arjan) en archivist bij het Streekarchief Langstraat Heusden Altena (Caroline).

Start opleiding

De deeltijdopleiding Media, Informatie en Communicatie start in september. De lessen vinden plaats op vrijdag (de hele dag).

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie