Hogeschool van Amsterdam

Leraar Wiskunde

Master Leraar Wiskunde. Master, deeltijd

De masteropleiding Leraar Wiskunde is vooral gericht op tweedegraadsleraren die een masterdiploma met een eerstegraadsbevoegdheid willen halen.

In het curriculum is een verbinding gelegd tussen de afzonderlijke onderdelen en de drie beroepsrollen (zie Beroepsrollen).

Lees meer

De opleiding start in september en duurt 2,5 tot 3 jaar. De lessen worden verzorgd op donderdag tussen 12.50 en 21.10 uur. Het studiejaar telt 42 weken. De studie omvat in totaal 90 studiepunten. Eén studiepunt staat voor 28 uur inzet.

Lees meer

Na het behalen van je diploma kun je het vak Wiskunde geven in de bovenbouw van havo en vwo.

Bachelor of Education Wiskunde of wo-bachelor Wiskunde met Educatieve Minor. Daarnaast dien je een intakeprocedure te doorlopen en heb je een Bewijs van Toelating nodig van de Examencommissie masteropleidingen.

Lees meer

Stuur uiterlijk 15 juli 2017 een e-mail met je cv naar mastereducation@hva.nl om je aan te melden voor een toelatingsgesprek. Indien dit met een positief advies wordt afgerond, krijg je van de examencommissie een Bewijs van Toelating. Dit heb je nodig om je te kunnen inschrijven. Je schrijft je vervolgens in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Je inschrijving moet uiterlijk 15 augustus 2017 zijn afgerond.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding