Hogeschool van Amsterdam

Leraar Horeca en Voeding

Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Consumptieve Techniek I en II. Bachelor, deeltijd

Word jij die inspirerende leraar die leerlingen goed voorbereidt op de horeca of bakkerij? Dan is de opleiding Leraar Horeca en Voeding misschien iets voor jou.

Deze opleiding heeft een flexibel studieprogramma. Ook heb je de mogelijkheid om de studie versneld te volgen, afhankelijk van eerder gevolgde opleidingen en je werkervaring. Tijdens de intake bekijk je samen met één van de opleiders hoe jouw studieprogramma eruit komt te zien. Samen stel je een studiecontract op, dat ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de examencommissie.

Lees meer

Je hebt 42 lesweken per jaar. De colleges zijn ingeroosterd op één dag. Voor jouw opleiding is dit op woensdag. Let wel; dit betreft het studiejaar 2017 – 2018. Reken daarnaast op vijftien tot twintig uur zelfstudie per week, wanneer je het volledige studieprogramma volgt.

Lees meer

Na je afstuderen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag als leraar. Als tweedegraads leraar Horeca en Voeding kun je lesgeven op het vmbo en mbo, bij praktijkscholen en andere opleidingen waarbij voeding een rol speelt.

Lees meer

Diploma havo, vwo of mbo-4.

Lees meer

Wil je in september 2018 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2017 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2018, maar uiterlijk op 31 augustus 2018. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding

Leraar worden iets voor jou?