Hogeschool van Amsterdam

Meelopen Human Resource Management

Heb je tijdens een open dag Human Resource Management bezocht en denk je dat dit de opleiding is die echt bij je past? Kom dan meelopen met een student om nu al te ervaren hoe het er straks aan toe gaat.

Wanneer je op de open dag geweest bent kun je je ook inschrijven voor een meeloopdag. Meelopen houdt in dat je gekoppeld wordt aan een student. Bij je aanmelding krijg je instructies hoe je in contact komt met een student. Samen bepaal je wat de beste dag is om mee te lopen. Je volgt een reguliere lesdag.

Je loopt een dag(deel) mee met een student van de opleiding en volgt zijn of haar reguliere lesprogramma. Wat je precies gaat doen, hangt dus af van het rooster van de student, maar kan bestaan uit:

  • Je gaat mee naar lessen en practica.
  • Je bent bij werkbesprekingen met de projectgroep van de student.
  • Je bereidt lessen voor. 

Tijdens het meelopen krijg je niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar ervaar je ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding. 

De datum waarop je komt meelopen, bepaal je samen met de student met wie je meeloopt.

  1. Meld je aan via de aanmeldlink onderaan de pagina. Let op! Je kunt alleen komen meelopen als je eerst een open dag hebt bezocht.
  2. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail.
  3. Een student neemt binnen twee weken contact met je op.
  4. Samen bespreken jullie welke dag jullie het beste uitkomt.

Heb je vragen over meelopen bij Human Resource Management? Stuur dan een e-mail naar Mariejo Stassen onder vermelding van 'meelopen Human Resource Management'.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 1 november 2017