Hogeschool van Amsterdam

Voorlichtingsbijeenkomst

Meld je aan voor een voorlichtingsbijeenkomst.

Heb je nog vragen en wil je in september starten? Neem dan contact met ons op. 

In de zomerperiode zijn we (beperkt)  bereikbaarheid. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen. Van 24 juli t/m 6 augustus en vanaf 14 augustus zijn wij telefonisch (020 523 60 88) of per mail (deeltijd.economie@hva.nl) bereikbaar van maandag t/m donderdag. 

Liever een persoonlijk adviesgesprek?

Je kunt een persoonlijke afspraak maken met één van onze studie-adviseurs. Dit is mogelijk tot 21 juli, tussen 31 juli en 4 augustus en vanaf 21 augustus. 

Je bent van harte welkom om een voorlichtingsbijeenkomst of een open dag te bezoeken. Vanaf oktober is dit weer mogelijk. 

Tijdens een presentatie vertelt een studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. Hij geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. Je maakt ook kennis met je mogelijke toekomstige medestudenten. De presentatie duurt circa 1,5 uur, waarvan het laatste half uur tijd is om vragen te stellen. De presentatie is in het gebouw waar je ook les krijgt. 

Datum voorlichtingsbijeenkomsten

De eerstvolgende bijeenkomst is:

  • dinsdag 10 oktober van 19:00 - 20:30 uur 

De eerstvolgende open dag is zaterdag 4 november (van 10 - 14 uur).

Vooraf aanmelden

We willen graag dat je je van te voren aanmeldt. Dit kan vanaf september.

Locatie voorlichtingsbijeenkomst

De voorlichtingsbijeenkomsten vinden plaats op HvA-locatie Wibauthuis.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 12 juli 2017