Hogeschool van Amsterdam

Voorlichtingsbijeenkomst

Meld je aan voor een voorlichtingsbijeenkomst.

Je bent van harte welkom op een voorlichtingsbijeenkomst of een open dag te bezoeken. Vanaf oktober is dit weer mogelijk. 

Tijdens een presentatie vertelt een studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studie-adviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. Je maakt ook kennis met je mogelijke toekomstige medestudenten. De presentatie duurt circa 1,5 uur, waarbij je het laatste half uur je vragen kunt stellen. De presentatie is in het gebouw waar je ook les krijgt.

Datum voorlichtingsbijeenkomsten

De eerstvolgende bijeenkomst is:

  • dinsdag 10 oktober 19:00 - 20:30 uur 

De eerstvolgende open dag is zaterdag 4 november of zaterdag 9 december (van 10 - 14 uur).

Vooraf aanmelden

We willen graag dat je je van te voren aanmeldt voor een bijeenkomst. Vanaf 1 oktober kun je je via de link op deze pagina aanmelden. 

Contact

Heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen:  telefonisch op 020 523 60 88, per mail (deeltijd.economie@hva.nl) of je kunt een persoonlijke afspraak met één van onze studie-adviseurs maken.

Locatie voorlichtingsbijeenkomst

De voorlichtingsbijeenkomsten vinden plaats op HvA-locatie Wibauthuis.

Voor het starten van de studie in februari kun je je tot 31 januari inschrijven via studielink.nl.  

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 15 september 2017