Hogeschool van Amsterdam

Human Resource Management

Bachelor, deeltijd

Hoe haal je het beste uit mensen? Welke mensen moeten we aannemen? Hoe match je mensen met functies? Wat is onze langetermijn visie op het HRM-beleid? Hoe betrekken we medewerkers bij organisatieveranderingen? Wil jij investeren in je toekomst als HRM'er en je verder verdiepen in al deze HRM-vraagstukken? Met de praktijkgerichte deeltijdopleiding Human Resource Management (HRM) ontwikkel je de kennis en vaardigheden om te vernieuwen, grenzen te verleggen en het vakgebied van HRM beter te begrijpen. Wil je doorgroeien in je baan of je carrière een impuls geven, dan is de deeltijdopleiding HRM een mooi startpunt.

Deze vierjarige deeltijdopleiding bestaat uit acht semesters, die elk een half jaar duren. Door het parallel volgen van semesters kun je eventueel in 3,5 jaar afstuderen. Je volgt dan een extra dagdeel les. De opleiding is perfect te combineren met je werk, colleges vinden namelijk op zaterdag, of dinsdag- en donderdagavond plaats. De beroepspraktijk en competentiegericht leren staan centraal tijdens de opleiding. Meer weten?

Lees meer

Bij deze opleiding heb je minimaal 6 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken per jaar. Een contactuur is een onderwijsuur (van 50 minuten) waarbij een docent aanwezig is. De lessen vinden plaats op dinsdag- én donderdagavond of zaterdag (de hele dag). Incidenteel vinden herkansingen plaats op een avond; dat is ruim van tevoren bekend.

Lees meer

Specialisten op het gebied van Human Rescource Management vind je in alle branches. Je kunt aan de slag bij multinationals, ministeries, arbeidsbureaus, banken, gemeentes, noem het maar op. Wat staat er straks op je visitekaart? Adviseur HRM/P&O, medewerker Werving en Selectie, Personeelsmanager, Medewerker Formatie en Planning of Loopbaanadviseur. Nieuwsgierig naar de andere functies?

Lees meer

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Voor deze opleiding gelden aanvullende eisen. Werk in een relevant beroepenveld is belangrijk. Er is geen stage in de deeltijdopleiding opgenomen en dat betekent dat de verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden in het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Verder neemt elke student voor de start van de studie deel aan een studiekeuzecheck of intakegesprek.

Lees meer

Schrijf je bij voorkeur in vóór 31 januari (start februari) of 31 augustus (start september). Dit kan vanaf 1 oktober via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving ontvang je van de opleiding een uitnodiging voor een studiekeuzecheck of intakegesprek.

Lees meer

Cursus volgen?

Wil je jezelf om- of bijscholen op HRM-gebied, en ben je op zoek naar een cursus van enkele maanden? Bekijk dan hier ons aanbod. Je kunt in september en februari starten, afhankelijk van de cursus. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Het volledige cursusaanbod vind je op de algemene cursuspagina.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie