Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven

HBO-Verpleegkunde duaal

Deze opleiding start jaarlijks in september. Je kunt je vanaf 1 oktober 2016 inschrijven. Schrijf je bij voorkeur in voor 1 mei 2017, maar uiterlijk 15 augustus 2017. Gebruik hiervoor het stappenplan.

Hoe schrijf je je in?

Duaal studenten dienen zich voor 1 mei 2017 aan te melden via Studielink. Je vooropleiding dient op het juiste niveau te zijn (zie toelatingseisen). Verder dienen studenten tenminste één individueel (sollicitatie)gesprek gevoerd te hebben met de toekomstige werkgever voor de start van de opleiding in september. Mogelijk zal de toekomstige werkgever ook aanvullende testen afnemen. De student dient een leerwerkovereenkomst te overleggen met de opleiding voor zij definitief wordt toegelaten tot de opleiding.

Online vragenlijst

Na je inschrijfverzoek via Studielink ontvang je vanaf mei 2017 een uitnodiging van de opleiding voor de Studiekeuzecheck. Hierin wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen.

(Anders dan andere duale opleidingen kent HBO-Verpleegkunde duaal geen studiekeuzecheck met een dag waarbij je op de opleiding een gesprek voert).

Let op! Op Studielink is deze opleiding te vinden onder de naam Opleiding tot Verpleegkundige!

Deze opleiding is bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) bekend onder code 34560. De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is Opleiding tot Verpleegkundige, de zogeheten CROHO-naam.

Meer informatie over de CROHO-benamingen en de accreditatie van de opleiding kun je terugvinden op de website van de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 14 juli 2017