Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven

HBO-Verpleegkunde duaal

Je kunt je vanaf 1 oktober 2017 inschrijven. Schrijf je bij voorkeur in vóór 1 mei 2018, maar uiterlijk 15 augustus 2018. Gebruik hiervoor het stappenplan.

HOE SCHRIJF JE JE IN?

Duaalstudenten dienen zich vóór 1 mei 2018 aan te melden via Studielink. Je vooropleiding dient op het juiste niveau te zijn (zie toelatingseisen). Verder dienen studenten ten minste één individueel (sollicitatie)gesprek gevoerd te hebben met de toekomstige werkgever voor de start van de opleiding in september. Mogelijk zal de toekomstige werkgever ook aanvullende testen afnemen. De werkgever geeft aan de opleiding door welke studenten gaan starten.

Online vragenlijst

Na je inschrijfverzoek via Studielink ontvang je vanaf mei 2018 een uitnodiging van de opleiding voor de studiekeuzecheck. Hierin wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen.

(Anders dan bij andere duaalopleidingen kent HBO-Verpleegkunde duaal geen studiekeuzecheck met een dag waarbij je op de opleiding een gesprek voert).

Let op: De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij Studielink en bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is Opleiding tot Verpleegkundige, de zogeheten CROHO-naam. Bij DUO is de opleiding geregistreerd onder code 34560.

Meer informatie over de CROHO-benamingen en de accreditatie van de opleiding kun je terugvinden op de website van de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 11 januari 2018