Hogeschool van Amsterdam

Proefstuderen

Nu al ervaren hoe het is om te studeren? Kom een dag proefstuderen op school of meld je aan voor het online proefstuderen en ervaar direct hoe het is om HBO-Rechten te studeren.

Proefstuderen bij HBO-Rechten

Tijdens de proefstudeerdag bij HBO-Rechten wordt een speciaal programma aangeboden dat je inzicht geeft in wat de opleiding inhoudt en hoe het onderwijs eruit ziet. Samen met andere leerlingen die komen proefstuderen ga je aan de slag met theorie en opdrachten. Je wordt begeleid door studenten en docenten en kunt makkelijk met hen in gesprek over hoe zij de opleiding ervaren.

Je kunt bij HBO-Rechten dit studiejaar nog proefstuderen op donderdag 18 april van 09.30 tot 12.00 of van 13.00 tot 15.30. Aanmelden kan vanaf de open dag van 9 maart via deze pagina.

Heb je vragen over het proefstuderen? Neem dan contact op met Studievoorlichting

Online proefstuderen

Meld je aan voor het online proefstuderen en ervaar wanneer en waar je maar wilt hoe het is om HBO-Rechten te studeren. Je volgt college, maakt opdrachten en leert wat studentbegeleiding inhoudt. Zo krijg je een goede indruk van de opleiding en de manier van studeren. 

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 5 februari 2019