Hogeschool van Amsterdam

informatiebijeenkomst

Word een nog betere ICT-professional, kies voor HBO-ICT deeltijd!

Ben je werkzaam (geweest) in het ICT-vakgebied en wil je graag doorgroeien naar een andere of hogere functie? Of ben je juist werkzaam in een heel ander vakgebied, maar heb je ontdekt dat jouw passie bij de IT ligt? Dan is deeltijdopleiding HBO-ICT van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) voor jou de juiste opleiding. Maak kennis met HBO-ICT deeltijd tijdens onze extra informatiebijeenkomst op 18 juni 2019.

HBO-ICT deeltijd informatiebijeenkomst| Di 18 juni

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen van de deeltijdopleiding HBO-ICT. Deze bijeenkomst is speciaal voor werkenden die geïnteresseerd zijn in een ICT-opleiding op hbo-niveau. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 juni 2019 van 18.00 tot 21.00 uur op HvA-locatie Theo Thijssenhuis.

Tijdens de informatiebijeenkomst zoomen we in op de inhoud en mogelijkheden van HBO-ICT deeltijd en haar drie leerroutes Business IT & Management, Cyber Security (voorheen System and Network Engineering) en Software Engineering. Je kunt een algemene voorlichting volgen over de opleiding en in gesprek gaan met docenten en studenten over jouw studieplannen en competenties. Dit kan zowel in een groep als privé.

Programma

Algemene presentatie (ieder uur)

18.15 - 18.45 | 19.15 - 19.45 | 20.15 - 20.45

Doorlopende gesprekken met docenten en studenten

18.00 - 21.00

 

 

 

                    

Locatie informatiebijeenkomst

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 6 juni 2019