Hogeschool van Amsterdam

Waarom deze studie?

Finance, Tax and Advice

De opleiding Finance, Tax and Advice is een nieuwe opleiding die is ontstaan door het samengaan van de opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie.

Een bedrijf dat wil uitbreiden en de investeringen wil financieren. Een particulier die zijn financiële toekomst wil veiligstellen. Of een internationaal bedrijf dat de belastingtechnische kansen en risico's in kaart wil brengen. Het zouden zo maar je klanten kunnen zijn waar je na je studie Finance,Tax and Advice (FTA) voor gaat werken, want deze studie leidt je op tot een breed inzetbare financieel adviseur.

Ben jij de nieuwe financiële adviseur van de toekomst?

Organisaties, bedrijven en burgers vertrouwen bij belastingtechnische of financiële vraagstukken steeds meer op hun financieel adviseurs. Omdat ze in meerdere landen actief zijn, de (internationale) wet- en regelgeving snel verandert en het aanbod aan financiële producten en diensten niet alleen blijft groeien, maar ook complexer wordt.

Al deze particuliere en zakelijke klanten hebben behoefte aan een integere, deskundige adviseur die hun belastingtechnische of financiële vraagstukken weet op te lossen. Een analyticus die vanuit een helikopterview hun situatie kan doorgronden en risico’s weet in te schatten. 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 4 januari 2019