Hogeschool van Amsterdam

Verder studeren

Finance & Control

Een hbo-bachelor biedt een goede basis om verder te studeren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van welke master je wilt gaan doen en aan welke hogeschool of universiteit.

Hogescholen en universiteiten geven zelf bij hun opleidingen aan of en onder welke voorwaarden, je met jouw hbo-bachelor wordt toegelaten tot de master en of er aanvullende eisen zijn. Bij doorstroom van een hbo-bachelor naar een wo-master is er bijna altijd sprake van een doorstroom- en schakelprogramma.

Een master volgen aan de UvA

De opleiding Finance & Control van de Hogeschool van Amsterdam heeft afspraken gemaakt met de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het is mogelijk door te stromen na het volgen van de Academic Minor. Na het volgen van deze zogenaamde doorstroomminor kun je de master Accountancy and Control (financieel-economisch) of de master Business Administration (bedrijfskundig) aan de UvA volgen, direct na afronding van je opleiding Finance & Control. Je kunt de Academic Minor volgen aan het begin van het vierde jaar.

Het programma bestaat uit colleges gegeven door docenten van de UvA. De lessen worden gegeven aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 4 januari 2019