Hogeschool van Amsterdam

Engineering: Engineering, Design and Innovation

Engineering. Bachelor, deeltijd

Je hebt een leuke baan, in de techniek of ergens anders. Maar je wilt graag verder. Je wilt je kennis verbreden. Je wilt jezelf ontwikkelen, uitdagen. Je wilt hogerop komen, van een uitvoerende naar een coördinerende functie. Je wilt doorgroeien naar een managementrol. Of je wilt je nog verder verdiepen als technisch specialist. Je wilt daarvoor tijd vrijmaken, keuzes maken.

Met de deeltijdopleiding Engineering ontwikkel jij je als professional en als persoon. Je leert over werktuigbouw en bedrijfskunde in de breedste zin. Je verdiept je in energietechniek en mechanica, maar je weet ook bedrijfsprocessen te optimaliseren en een business te ontwikkelen. Je leert hoe je van een vraagstelling naar een advies komt: hoe kan iets sneller, beter, efficiënter, goedkoper? 

Maar een engineer op hbo-niveau is meer dan een deskundige professional. Soms moet je doorbijten. Dan wordt pas tijdens een project of in een gesprek met je vaste studiebegeleider duidelijk waarom je iets moest leren. Jij leert samen te werken met mensen uit andere bedrijfstakken, rekening te houden met heel veel diverse factoren, systematisch te onderzoeken en ontwerpen, je meningen – je technisch inzicht – te onderbouwen met feitelijke argumenten.

De leerroute Engineering, Design and Innovation deeltijd maakt deel uit van de opleiding Engineering deeltijd:

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek