Zoeken
Loading
Open Dag

Ad Accountancy duaal

Officiële naam: Associate degree Accountancy
Het Ad-programma Accountancy start niet meer in september 2014. Dit betekent dat je je hiervoor ook niet kunt inschrijven. Kijk voor alternatieve opleidingen op de sites van de voltijdopleidingen Accountancy (www.hva.nl/opleiding/voltijd/accountancy/ ) of  Bedrijfseconomie  (www.hva.nl/opleiding/voltijd/bedrijfseconomie/ ) of de deeltijdopleiding Bedrijfseconomie (www.hva.nl/opleiding/deeltijd/bedrijfseconomie-deeltijd/).

Heb je mbo niveau 4 of havo afgerond of ben je al werkzaam in de financieel-administratieve sector, maar wil jij graag verder studeren? Dan is het Associate degree-programma Accountancy (Ad Accountancy) wellicht iets voor jou. Het Associate degree-programma wordt in samenwerking met het ROC van Amsterdam en het ROC Nova College in Haarlem verzorgd.

Ad Accountancy is een tweejarig programma waarbij je werken en leren kunt combineren. Je volgt de eerste periode op een van de twee lesdagen onderwijs op hbo-niveau aan de ROC-locaties in Haarlem of in Amsterdam, en op tweede lesdag op een HvA-locatie in Amsterdam. Voorwaarde voor het volgen van dit programma is dat je over studierelevant werk beschikt. Op deze manier kan de theoretische kennis direct in de praktijk worden toegepast en wordt je als student tegelijkertijd begeleid door docenten en mensen uit het bedrijf waar je werkzaam bent.  Na het positief afronden van de Associate degree Accountancy programma ben je in het bezit van een internationaal erkend hbo-diploma niveau 5.

Studiekeuzegesprekken

Bij steeds meer opleidingen, leerroutes en afstudeerrichtingen aan de HvA vinden studiekeuzegesprekken plaats. Dit geldt ook voor deze opleiding. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een studiekeuzegesprek.