Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Communicatie deeltijd

Wil je in 2017 met je opleiding beginnen, schrijf je dan in aan de hand van het stappenplan inschrijven. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2017, maar uiterlijk 15 augustus. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Met de studiekeuzecheck kijk je, voordat je gaat studeren, of de studie echt bij je past. Deze dag is om te ervaren hoe een lesdag met docenten en studenten bij de opleiding Communicatie deeltijd eruit ziet en om alle vragen die je nog hebt te stellen.

Informatie over de studiekeuzecheck ontvang je per mail. Het kan zijn dat mails van de HvA in je spam-folder terecht komen. Zorg dus dat je je spam-folder ook in de gaten houdt.

Nadat je je voor de opleiding hebt ingeschreven via Studielink word je uitgenodigd voor de studiekeuzecheck.

Programma

9.30- 9.55 uur

Ontvangst en inloop

10.00-10.25 uur

Welkomstwoord en toelichting op studieprogramma propedeuse MIC-dt en CO-dt

10.30-11.30 uur

College Media en Communicatie

Pauze

 

11.45-12.30 uur

Groepsopdracht Mediaproduct

Lunch

 

13.15-13.45 uur

Presentatie Groepsopdracht Mediaproduct

Pauze

 

14.00-14.45 uur

Meerkeuzetoets Nederlandse taal

14.45-15.15 uur

Uitwisseling met deeltijdstudenten

15.30 uur

Vragen en afronding;
feedback op huiswerk, indien gewenst

Om 15.30 uur is het programma van de SKC-dag afgerond. 

De laatste studiekeuzecheck vindt plaats op:

  • vrijdag 25 augustus 2017

 

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor deze datum. Zorg dat je dit uiterlijk op 18 augustus 2017 geregeld hebt. 

Na je inschrijving voor je opleiding via Studielink ontvang je een uitnodiging van deze opleiding om je aan te melden voor de studiekeuzecheck. Zodra je je aanmeldt voor de studiekeuzecheck kies je een datum en een dagdeel. Doe dat zo snel mogelijk. Ter voorbereiding op de studiekeuzecheck vul je tijdens je inschrijving in Studielink een online vragenlijst in. Tevens krijg je huiswerk (informatie volgt).

De voorbereiding op de studiekeuzecheck kost je waarschijnlijk tussen de zes en acht uur.

Na de studiekeuzecheck krijg je een studiekeuzeadvies dat gebaseerd is op je resultaten.

Je ontvangt na twee weken het definitieve studiekeuzeadvies per mail. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Het is de bedoeling dat jij ook gaat nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je deze opleiding echt wilt doen. 

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 23 juni 2017