Hogeschool van Amsterdam

Voorlichting met masterclass Media en Communicatie

Geef je carrière een nieuwe wending met een hbo-opleiding Media en Communicatie deeltijd

Overweeg je een nieuwe impuls te geven aan je loopbaan? En ligt jouw passie bij media en communicatie? Dan is Communicatie of Media, Informatie en Communicatie in deeltijd aan de Hogeschool van Amsterdam iets voor jou! Kom naar de masterclass van deze deeltijdopleidingen op donderdag 15 juni.

Bezoek de voorlichtingsavond ook als je nog niet helemaal zeker weet of studeren in deeltijd iets voor jou is!

Banner voorlichtingsavonden deeltijd

Extra voorlichtingsavond met masterclass

De deeltijdopleidingen Communicatie en Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam organiseren drie keer per jaar een extra voorlichtingsavond met masterclass speciaal voor werkenden die interesse hebben in een deeltijdopleiding. De laatste voorlichtingsavond in deze reeks vindt plaats op donderdag 15 juni, van 18.00-21.00 uur.

Tijdens de voorlichtingsavond zoomen we in op de inhoud en mogelijkheden van de deeltijdopleidingen Communicatie en Media, Informatie en Communicatie. Je kunt een masterclass volgen en in gesprek gaan met docenten over jouw studieplannen en competenties. Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan (oud-)studenten van deze deeltijdopleidingen. Een gedetailleerd programma ontvang je na aanmelding.

 

VIDEO: AFGESTUDEERDEN AAN HET WOORD

Benieuwd hoe oud-studenten hun deeltijdopleiding bij de HvA hebben ervaren? Bekijk de filmpjes:

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 25 april 2017