Hogeschool van Amsterdam

Individueel informatiegesprek

Commerciële Economie Deeltijd

Heb je nog vragen en wil je in september starten? Neem dan contact met ons op. 

Voordat je je inschrijft voor de opleiding, raden we je aan om een individueel informatiegesprek (i.e. voorlichtingsbijeenkomst) in te plannen met de studieadviseur. Dit is mogelijk tot 21 juli en vanaf 14 augustus. 

In de zomerperiode zijn we beperkt bereikbaarheid. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen. Van 24 juli t/m 6 augustus en vanaf 14 augustus zijn wij telefonisch (020 523 60 88) of per mail (deeltijd.economie@hva.nl) bereikbaar van maandag t/m donderdag. 

Individueel informatiegesprek

Tijdens een individueel informatiegesprek met de studieadviseur ontvang je belangrijke informatie over de inhoud van de studie, de toelatingseisen, de studielast, de combinatie van privé, werk en studie, de inrichting van ons onderwijs, eventuele vrijstellingen en of je werkervaring en werkplek passend zijn voor de studie die je op het oog hebt. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Dit gesprek duurt circa 1 uur en vindt plaats op de locatie waar je in de toekomst mogelijk ook college volgt. 

Locatie

De individuele informatiegesprekken vinden plaats op HvA-locatie Wibauthuis.

Open dagen

De eerstvolgende open dagen zijn op zaterdag 4 november en 9 december (van 10 - 14 uur). 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 12 juli 2017