Hogeschool van Amsterdam

Bedrijfskunde MER

Bachelor, voltijd

Je haalt graag het beste uit mensen en uit organisaties. Je leert vanuit een brede visie naar organisaties te kijken. Je focust op verbetering en vernieuwing van bedrijfsprocessen. Je bent een breed inzetbare generalist.

Je begint met een brede oriƫntatie: je maakt kennis met belangrijke processen in een organisatie, het business model en de financiƫle situatie van een bedrijf. Naast de kennis die je opdoet, train je ook je vaardigheden, bijvoorbeeld tijdens het opzetten van een onderneming. In de loop van de opleiding kun je je verder verdiepen.

Lees meer

Bij deze opleiding heb je minimaal 16 contacturen (1 uur is een les van 50 minuten waarbij een docent aanwezig is) per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 38 lesweken.

Lees meer

Na je studie kan je aan de slag bij een bedrijf of non-profitorganisatie enverbeterprocessen binnen de organisatie begeleiden of nieuwe initiatieven opzetten. Maar je kunt je ook richten op kwaliteitsmanagement of integraal management. Ook kun je aan de slag als projectleider of adviseur..

Lees meer

Diploma mbo niveau 4, havo of vwo.

Lees meer

Schrijf je uiterlijk op 1 mei in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck (www.hva.nl/skc). Je wordt hiervoor door de opleiding uitgenodigd en krijgt een studiekeuzeadvies.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie