Hogeschool van Amsterdam

Bedrijfskunde MER deeltijd

Bedrijfskunde MER. Bachelor, deeltijd

Je wilt investeren in je toekomst als bedrijfskundige, maar kunt niet voltijd studeren. Je wilt je verdiepen in bedrijfskundige vraagstukken en de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Onze deeltijdstudie Bedrijfskunde Management Economie en Recht is dan een passende opleiding voor jou!

Deze deeltijdopleiding geeft jou de stevige basis voor een carriere als organisatieadviseur, projectleider of afdelingsmanager.

Wil je meer weten over deze opleiding en over studeren in deeltijd? Lees het studieprogramma en meld je aan.

Bekijk alle leerjaren en modules in de studiegids

Deze vierjarige deeltijopleiding bestaat uit acht semesters, die elk een half jaar duren. Door het parallel volgen van semesters kun je eventueel in 3,5 jaar afstuderen. Je volgt dan een extra dagdeel les. De opleiding is perfect te combineren met je werk, colleges vinden namelijk op zaterdag, of dinsdag- en donderdagavond plaats. De beroepspraktijk en competentiegericht leren staan centraal tijdens de opleiding. Meer weten?

Lees meer

Houd rekening met een gemiddelde studiebelasting van 20 uur per week. Van deze 20 uren besteed je er gemiddeld 6 aan colleges en zelfstudie. Daarnaast leer je ook op je huidige professionele werkplek.

Lees meer

Na afronding van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde MER, kun je met een brede kijk bedrijfsprocessen verbeteren in een leidinggevende functie. Je hebt vaardigheden ontwikkeld om de belangen van verschillende stakeholders te behartigen. Je hebt een brede basis en bent multi-inzetbaar, voor functies als projectleider, beleidsmedewerker of organisatieadviseur. Benieuwd naar de overige functies?

Lees meer

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Voor deze opleiding gelden aanvullende eisen.

Lees meer

Doe tijdig je verzoek tot inschrijving en start in februari of september met de opleiding. Schrijf je bij voorkeur in vóór 31 januari (start februari) of 15 augustus (start september). Dit kan vanaf 1 oktober via Studielink. Een studiekeuzecheck is een verplicht onderdeel van het inschrijfproces.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie