Hogeschool van Amsterdam

Bedrijfskunde

Bachelor, deeltijd

Je wilt investeren in je toekomst als bedrijfskundige en je verder verdiepen in bedrijfskundige vraagstukken. Als bedrijfskundige verbeter je bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken en belangen. Met de praktijkgerichte opleiding Bedrijfskunde ontwikkel je de kennis en vaardigheden om te vernieuwen, grenzen te verleggen en bedrijfsprocessen beter te begrijpen. Wil je doorgroeien in je baan of je carrière een impuls geven, dan is de deeltijdopleiding Bedrijfskunde een mooi startpunt.

Deze deeltijdopleiding geeft jou de stevige basis voor een carriere als organisatieadviseur, projectleider of afdelingsmanager.

Deze vierjarige deeltijopleiding bestaat uit acht semesters, die elk een half jaar duren. Door het parallel volgen van semesters kun je eventueel in 3,5 jaar afstuderen. Je volgt dan een extra dagdeel les. De opleiding is perfect te combineren met je werk, colleges vinden namelijk op zaterdag, of dinsdag- en donderdagavond plaats. De beroepspraktijk en competentiegericht leren staan centraal tijdens de opleiding. Meer weten?

Lees meer

Houd rekening met een gemiddelde studiebelasting van 20 uur per week. Bij deze opleiding heb je minimaal 6 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken per jaar. Een contactuur is een onderwijsuur (van 50 minuten) waarbij een docent aanwezig is. De lessen vinden plaats op zaterdag of dinsdag- én donderdagavond. Incidenteel vinden herkansingen plaats op een avond; dat is ruim van tevoren bekend.

Lees meer

Na afronding van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde, kun je met een brede kijk bedrijfsprocessen verbeteren in een leidinggevende functie. Je hebt vaardigheden ontwikkeld om de belangen van verschillende stakeholders te behartigen. Je hebt een brede basis en bent multi-inzetbaar, voor functies als projectleider, beleidsmedewerker of organisatieadviseur. Benieuwd naar de overige functies?

Lees meer

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Voor deze opleiding gelden aanvullende eisen. Werk in een relevant beroepenveld is belangrijk. Er is geen stage in de deeltijdopleiding opgenomen en dat betekent dat de verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden in het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Verder neemt elke student voor de start van de studie deel aan een studiekeuzecheck of intakegesprek.

Lees meer

Doe tijdig je verzoek tot inschrijving en start in februari of september met de opleiding. Schrijf je bij voorkeur in vóór 31 januari (start februari) of 31 augustus (start september). Dit kan vanaf 1 oktober via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving ontvang je van de opleiding een uitnodiging voor een studiekeuzecheck of intakegesprek.

Lees meer

 

Cursus volgen?

Wil je jezelf om- of bijscholen op het gebied van verandermanagement of processen en ben je op zoek naar een cursus van enkele maanden? Bekijk dan hier ons aanbod. Je kunt in september en februari starten, afhankelijk van de cursus. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Het volledige cursusaanbod vind je op de algemene cursuspagina.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie