Hogeschool van Amsterdam

Verder studeren

AMFI

Je kunt na je studie bij AMFI ook een masteropleiding volgen aan een universiteit in binnen- of buitenland.

  • Afgestudeerden van Fashion & Design kunnen bijvoorbeeld naar het Institut Français de la Mode in Parijs of de Domus Academy in Milaan.
  • Afgestudeerden van Fashion & Management hebben onder meer de mogelijkheid om te studeren aan de University for the Creative Arts in Epsom, de London College of Fashion in Londen, het Institut Français de la Mode in Parijs en aan de Hong Kong Polytechnic University.
  • Voor Fashion & Branding kan dit bijvoorbeeld bij de University of Commerce Luigi Bocconi in Milaan, de University for the Creative Arts in Epsom en het Fashion Institute Arnhem.

De hogescholen en universiteiten geven bij hun opleidingen aan of en onder welke voorwaarden je met jouw hbo-bachelor wordt toegelaten tot de master en of er aanvullende eisen gesteld worden. Bij doorstroom van een hbo-bachelor naar een wo-master is bijna altijd sprake van een doorstroom- en schakelprogramma.

Sinds september 2016 biedt AMFI zelf ook een master aan, Master Fashion Enterprise Creation. Meer informatie over doorstroom en toelatingseisen is hier te vinden:
www.amsterdamuas.com/mfec.

amfi 6
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 13 augustus 2018