Hogeschool van Amsterdam

Open dagen

Op open dagen kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes en presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.

De open dagen vinden plaats op:

  • Zaterdag 4 november 2017, 10.00 - 14.00 uur
  • Zaterdag 9 december 2017, 10.00 - 14.00 uur
  • Zaterdag 17 februari 2018, 10.00 - 14.00 uur
  • Dinsdag 17 april 2018, 18.00 - 21.00 uur

 

Kijk wat er te doen is

Uiterlijk een week voor de open dagen dagen vind je bij de opleiding van jouw keuze de locatie en het programma.

Weet je nog niet wat je wilt studeren?

Tijdens de open dagen zijn er op diverse locaties studiekeuzepleinen waar je met je vragen terecht kunt. Heb je vragen over studeren met een functiebeperking, studievaardigheden of studiefinanciering? De studentendecanen zijn er voor jou en beantwoorden graag je vragen, zodat je succesvol kunt studeren. 

Stel je persoonlijke programma samen

Uiterlijk twee weken voor de open dagen kun je je persoonlijke programma samenstellen met de HvA open dag app. 

Tips voor het bezoeken van een open dag of avond

Studiekeuzecoach Anke geeft je 3 tips om zoveel mogelijk te weten te komen over de opleidingen tijdens een open dag of avond.

Kom met het openbaar vervoer

Er is helaas geen mogelijkheid tot parkeren, behalve voor mindervaliden en voor de locaties Dr. Meurerhuis en Nicolaes Tulphuis. Kom daarom met het openbaar vervoer. 

Voor de locaties AmstelcampusLeeuwenburg en Fraijlemaborg is parkeren bij Transferium Amsterdam Arena mogelijk. Het weekendtarief is € 1,- per 24 uur. Vanuit daar zijn deze locaties bereikbaar met de metro (halte Weesperplein voor de Amstelcampus en halte Amstelstation voor de Leeuwenburg). 

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 17 juli 2017