Hogeschool van Amsterdam

Open dag 9 december 2017

10.00 - 14.00 uur

Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes en presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Je bent tussen 10.00 en 14.00 uur welkom. Je kunt je eigen programma samenstellen in de HvA open dag app. Deze kun je binnenkort op deze pagina downloaden.

Je ouders zijn ook van harte welkom op de open dag. Zij hoeven zich niet aan te melden. Neem je een vriend, vriendin, neef of nicht mee die ook wil gaan studeren, dan willen we graag dat die zich wel aanmeldt.

Bereid je goed voor

Je hebt het meeste aan de open dag als je je vooraf goed voorbereidt.

Lees hier hoe je dat doet.

Open dag bucketlist

Hoe verlaat je de open dag met de informatie die je wilt hebben? In deze video bespreekt student Joey een bucketlist; als je deze volgt dan zijn al je vragen beantwoord na het bezoeken van de open dag.

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Kom dan naar een studiekeuzeplein.

Hier kun je terecht met al je vragen en twijfels zodat je met (meer) zekerheid en zelfvertrouwen weet wat je volgende stap is. 

Daarnaast kun je brede vragen stellen over bijvoorbeeld:​

In de centrale hal van het Kohnstammhuis (Wibautstraat 2-4) is een groot studiekeuzeplein waar je uitgebreide informatie kunt krijgen. Op de locaties Fraijlemaborg (Fraijlemaborg 133), Leeuwenburg (Weesperzijde 190) en Nicolaes Tulphuis (Tafelbergweg 51) is een kleiner studiekeuzeplein. Voor het grote studiekeuzeplein in het Kohnstammhuis kun je je aanmelden via de aanmeldbutton op deze pagina.

Kom met het openbaar vervoer

Er is helaas geen mogelijkheid tot parkeren, behalve voor mindervaliden en voor de locaties Dr. Meurerhuis en Nicolaes Tulphuis. Kom daarom met het openbaar vervoer. 

Voor de locaties AmstelcampusLeeuwenburg en Fraijlemaborg is parkeren bij Transferium Amsterdam Arena mogelijk. Het weekendtarief is € 1,- per 24 uur. Vanuit daar zijn deze locaties bereikbaar met de metro (halte Weesperplein voor de Amstelcampus en halte Amstelstation voor de Leeuwenburg). 

Kun je niet op 9 december?

Dan is er nog een open dag en avond op:

  • Zaterdag 17 februari 2018, 10.00 - 14.00 uur*
  • Dinsdag 17 april 2018, 18.00 - 21.00 uur**

* De opleidingen Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), AMFI-Amsterdam Fashion Institute, European School of Physiotherapy, Forensisch Onderzoek, Sportkunde en Sport Studies doen niet mee.

** De opleidingen Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), AMFI-Amsterdam Fashion Institute, European School of Physiotherapy, Forensisch Onderzoek, Fysiotherapie, Sportkunde en Sport Studies doen niet mee.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 21 november 2017

3 tips hoe je ouders kunnen helpen bij je studiekeuze