Hogeschool van Amsterdam

Open dag

25 maart 2017, 10.00 - 14.00 uur

Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes bezoeken en deelnemen aan een proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Binnenkort kun je je aanmelden voor de open dag. Hou deze pagina in de gaten.

Let op: de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en de opleiding Sportkunde hebben dit studiejaar geen open dag meer. 

Kijk wat er te doen is

Uiterlijk een week voor de open dag vind je bij de opleiding van jouw keuze de locatie en het programma van de open dag.

Bezoek een studiekeuzeplein op de open dag

Heb je vragen over het kiezen van een studie? De studiekeuzecoaches begeleiden je graag. Wil je informatie over studeren met een functiebeperking, studiefinanciering of studievaardigheden? Op het studiekeuzeplein staat een studentendecaan klaar om je op weg te helpen.

Kom met het openbaar vervoer

Er is geen mogelijkheid tot parkeren, behalve voor mindervaliden en voor de locaties Dr. Meurerhuis en Nicolaes Tulphuis. Kom daarom met het openbaar vervoer. 

Voor de locaties AmstelcampusLeeuwenburg en Fraijlemaborg is parkeren bij Transferium Amsterdam Arena mogelijk. Het weekendtarief is € 1,- per 24 uur. Vanuit daar zijn deze locaties bereikbaar met de metro (halte Weesperplein voor de Amstelcampus en halte Amstelstation voor de Leeuwenburg). 

Overige open dagen

Donderdag 20 april 2017, 18.00 - 21.00 uur, vragenavond.

Let op: de opleidingen ALO, Sportkunde en AMFI - Amsterdam Fashion Institute zijn deze avond niet aanwezig.  

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 19 januari 2017