Hogeschool van Amsterdam

Open dag

25 maart 2017, 10.00 - 14.00 uur

Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes bezoeken en deelnemen aan een proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Meld je alvast aan voor de open dag. Let op: vergeet niet na je eerste aanmelding je e-mailadres te bevestigen. Zo blijf je op de hoogte van het open dagnieuws. 

De volgende opleidingen hebben dit studiejaar geen open dag meer:

  • Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)
  • Forensisch Onderzoek
  • Sportkunde 

AMFI - Amsterdam Fashion Institute heeft op 25 maart wel een open dag maar die staat in het teken van studiejaar 2018-2019. Voor studiejaar 2017-2018 kun je je niet meer inschrijven.

Kijk wat er te doen is

Uiterlijk een week voor de open dag vind je bij de opleiding van jouw keuze de locatie en het programma van de open dag.

Bezoek een studiekeuzeplein op de open dag

Heb je vragen over het kiezen van een studie? De studiekeuzecoaches begeleiden je graag. Wil je informatie over studeren met een functiebeperking, studiefinanciering of studievaardigheden? Op het studiekeuzeplein staat een studentendecaan klaar om je op weg te helpen.

Kom met het openbaar vervoer

Er is geen mogelijkheid tot parkeren, behalve voor mindervaliden en voor de locaties Dr. Meurerhuis en Nicolaes Tulphuis. Kom daarom met het openbaar vervoer. 

Voor de locaties AmstelcampusLeeuwenburg en Fraijlemaborg is parkeren bij Transferium Amsterdam Arena mogelijk. Het weekendtarief is € 1,- per 24 uur. Vanuit daar zijn deze locaties bereikbaar met de metro (halte Weesperplein voor de Amstelcampus en halte Amstelstation voor de Leeuwenburg). 

Overige open dagen

Donderdag 20 april 2017, 18.00 - 21.00 uur, open avond.

Let op: de opleidingen ALO, AMFI - Amsterdam Fashion Institute, Forensisch Onderzoek en Sportkunde zijn deze avond niet aanwezig.  

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 20 februari 2017