Hogeschool van Amsterdam

Open avond 17 april 2018

18.00 - 21.00 uur

Op een open avond kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes en presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.


Let op: bij de bacheloropleiding Toegepaste Psychologie voltijd kun je je tijdens deze open avond alleen oriënteren voor studiejaar 2019-2020. De inschrijving voor studiejaar 2018-2019 is voor deze opleiding gesloten op 15 januari 2018. 

* De opleidingen Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), AMFI-Amsterdam Fashion Institute, European School of Physiotherapy, Fashion Enterprise Creation (master), Forensisch Onderzoek, Fysiotherapie, Sportkunde en Sport Studies doen niet mee aan de open avond van 17 april.

Studiekeuzeplein

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Tussen 18.00 en 21.00 uur ben je van harte welkom op het centrale studiekeuzeplein op de Amstelcampus (Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4). Je kunt er terecht met vragen over bijvoorbeeld studeren met een functiebeperking, studievaardigheden, studiefinanciering en inschrijving. Daarnaast kun je op alle locaties in gesprek met een studentendecaan. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.
 
Heb je vooral behoefte aan een studiekeuzegesprek met een keuzecoach of student? Meld je dan vooraf aan via de aanmeldbutton. Dit gesprek vindt plaats op het centrale studiekeuzeplein in het Kohnstammhuis.

Studiekeuzeworkshop 'Kiezen, hoe doe je dat?'

In deze studiekeuzeworkshop wordt ingegaan op het proces van kiezen, wat belangrijk is en hoe je dit aan kunt pakken. We starten met een kleine oefening waar je thuis verder aan kunt werken en je krijgt een werkboekje mee. Je kunt je hiervoor aanmelden via de aanmeldbutton.

Bereikbaarheid

Afhankelijk van de opleidingen die je wilt bezoeken kunnen de gebouwen ver uit elkaar liggen. Houd daar rekening mee en check vooraf goed waar je moet zijn.

De locaties van de HvA zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is geen mogelijkheid tot parkeren, behalve voor mindervaliden en in beperkte mate op de locaties Dr. Meurerhuis, Leeuwenburg en Nicolaes Tulphuis.

Kom je toch met de auto, dan kun je het beste parkeren bij een van de Transferia Amsterdam en van daaruit verder reizen met het openbaar vervoer. Zie www.parkeren-amsterdam.com/pr-transferium voor meer informatie.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 23 maart 2018

3 tips hoe je ouders kunnen helpen bij je studiekeuze