HvA-ID en wachtwoord

Iedereen die aan de HvA studeert, krijgt een HvA-ID. Dit is de gebruikersnaam waarmee je, in combinatie met je wachtwoord, toegang hebt tot de ICT-voorzieningen van de HvA.

Je HvA-ID staat vermeld in de welkomstbrief die je per mail krijgt toegestuurd nadat je je hebt ingeschreven bij de HvA. Je kunt je HvA-ID activeren via id.student.hva.nl. Klik op de link 'HvA-ID activeren' en volg de gevraagde stappen.

Waarvoor gebruik ik mijn HvA-ID?

Je hebt je HvA-ID nodig om in te loggen op de ICT-voorzieningen van de HvA, zoals draadloos netwerk, computerwerkplekken, e-mail, BSCW, SIS, Digitaal Portfolio, het intranet van je opleiding en SURFspot.

Belangrijk om te weten

• Je HvA-ID is niet je studentnummer;
  • Je HvA-ID is persoonlijk, uniek en niet overdraagbaar;
  • Geef nooit je HvA-ID-wachtwoord aan anderen; HvA-medewerkers zullen nooit naar je wachtwoord vragen.
Gepubliceerd door  ICTS 11 juli 2016