Hogeschool van Amsterdam

Wat is jouw ID? Inclusie en diversiteit in de HvA

HvA Onderwijsconferentie 4 april 2017

Wij willen dat onze hogeschool kansen biedt aan álle studenten en medewerkers die zich willen ontwikkelen. Ongeacht hun geaardheid, etnische of culturele achtergrond, overtuiging of eventuele functiebeperking. Een hogeschool waarin verschillen geen belemmering, maar een verrijking vormen voor de manier waarop we met elkaar omgaan. ‘Een inclusieve hogeschool’, noemen we dat. Maar wat betekent dat in de praktijk? En hoe worden of blijven we dat? Praat en denk erover mee tijdens de HvA Onderwijsconferentie op 4 april 2017.

De voorbereidingen voor de Onderwijsconferentie zijn in volle gang. In de voorbereidingen betrekken we docenten, medewerkers en studenten. Ook stemmen we onze ideeën over de invulling van de conferentie regelmatig af met de opleidingsmanagers in de Onderwijsraad.

Zelf een bijdrage leveren?

Tijdens het middagprogramma willen we inspirerende ervaringen, spraakmakende dialoogsessies en onderzoek van binnen en buiten de hogeschool delen. Heb je zelf een voorstel voor een goede invulling, door jezelf of iemand anders? We horen het graag. Bekijk de pagina ‘Middagprogramma’ voor meer informatie en de mogelijkheden je idee met ons te delen.

Over de Onderwijsconferentie

De Onderwijsconferentie is een dag van, voor en met HvA-medewerkers. Het is een dag om elkaar te ontmoeten, én een dag om onze kennis over een actueel onderwijsthema te delen en vergroten. In 2017 wordt de Onderwijsconferentie georganiseerd op dinsdag 4 april, in het DeLaMar Theater (ochtend) en op de Amstelcampus (middag).

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 2 december 2016