Hogeschool van Amsterdam

AMFI - Amsterdam Fashion Institute

Fashion & Textile Technologies. Bachelor, voltijd

Ben je creatief, ambitieus en heb je passie voor mode? In een vierjarige hbo-opleiding biedt AMFI je een goede basis voor een carrière in de (internationale) modewereld.

Belangrijke informatie voor bezoekers open dag 14 maart

De eerstvolgende (en tevens laatste) open dag van deze opleiding is op 14 maart 2015. De uiterlijke inschrijfdatum voor de opleiding is 15 maart 2015. Dit betekent dat je na een bezoek aan deze open dag nog maar één dag de tijd hebt om je in te schrijven. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze ruim voor de open dag aan. Je ontvangt een DigiD binnen 5 werkdagen.

De opleiding is ingedeeld in drie afstudeerrichtingen: Fashion & Design, Fashion & Management en Fashion & Branding.

Lees meer

Deze opleiding biedt studenten 20 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken. Een contactuur is een onderwijsuur (van 50 minuten) waarbij een docent aanwezig is.

Lees meer

Voorbeelden van beroepen zijn: Independent Designer, Buyer/Product Manager en Creative Producer.

Lees meer

Je wordt tot deze studie toegelaten als je in het bezit bent van een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Als je een havo-diploma hebt met het profiel Cultuur en Maatschappij is Wiskunde A of B als aanvullend vak vereist.

Lees meer

Voor studiejaar 2015-2016 kun je vanaf 1 oktober 2014 tot uiterlijk 15 maart 2015 inschrijven aan de hand van het stappenplan inschrijven. Omdat er meer aankomend studenten zijn dan opleidingsplaatsen, wordt er geloot voor deze opleiding voor studiejaar 2015-2016 (numerus fixus).

Lees meer

Officiële opleidingsnaam

Deze opleiding is bij DUO bekend onder de naam Fashion & Textile Technologies (voorheen Technische Commerciële Confectiekunde).

Open dag 14 maart

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de open dag bij de Hogeschool van Amsterdam. Meer weten? Ga naar de pagina open dag bij AMFI.

Gepubliceerd door  domein Digitale Media en Creatieve Industrie