Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Maritiem Officier

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2017 voor studiejaar 2017-2018. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Tijdens de studiekeuzecheck ben je alvast voor een dag student. Thuis doe je een huiswerkopdracht. En daarnaast krijg je een demonstratie en volg je colleges. Zo krijg je een realistisch beeld van het onderwijs en de opleiding. Bovendien maak je al kennis met docenten en medestudenten. 

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je een e-mail met:

  • een inschrijfuitnodiging voor een van de studiekeuzecheckdata
  • een link naar een online vragenlijst
  • je HvA-ID: hiermee kun je inloggen op de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) waar je de huiswerkopdracht vindt.

De studiekeuzecheck vindt plaats op:

  • 14 maart 2017
  • 13 en 23 juni 2017
  • 18 augustus 2017 voor studenten met een maritieme MBO vooropleiding

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Vanaf januari 2017 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze data.

 

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op het gesprek en de huiswerkopdracht.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 3 oktober 2016