Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Logistiek en Economie

Voor studiejaar 2017-2018 kun je je vanaf 1 oktober 2016 tot op uiterlijk 1 mei 2017 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

De studiekeuzecheck vindt plaats op:

  • 7 februari 2017
  • 18 april 2017
  • 20 juni 2017
  • 4 juli 2017

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Vanaf januari 2017 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze data.

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor jou is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is grotendeels gebaseerd op het gesprek en de toets.

Tijdens de studiekeuzecheck ben je alvast voor een dag student. Thuis bekijk je twee webcolleges en maak je een huiswerkopdracht. Daarnaast voer je een groepsgesprek en maak je een toets. Zo krijg je een realistisch beeld van het onderwijs en de opleiding. Bovendien maak je al kennis met docenten en medestudenten. De studiekeuzecheck bij Logistiek (Logistiek en Economie en Logistics Engineering) duurt een halve middag. 

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je in januari een e-mail met:

  • een inschrijfuitnodiging voor een van de studiekeuzecheckdata
  • een link naar een online vragenlijst
  • je HvA-ID: hiermee kun je inloggen op de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) waar je de huiswerkopdracht en de webcolleges kunt vinden.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 26 september 2016