Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Civiele Techniek

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2017 voor studiejaar 2017-2018. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Tijdens de studiekeuzecheck ben je alvast voor een dag student. Thuis bestudeer je vooraf relevante literatuur en doe je een huiswerkopdracht. Daarnaast volg je colleges en doe je een toets. Zo krijg je een realistisch beeld van het onderwijs en de opleiding die je wilt volgen. Bovendien maak je al kennis met docenten en medestudenten.  

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je een e-mail met:

  • een inschrijfuitnodiging voor een van de studiekeuzecheckdata
  • een link naar een online vragenlijst
  • je HvA-ID: hiermee kun je inloggen op de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) waar je de huiswerkopdracht en de te bestuderen literatuur vindt.

De studiekeuzecheck vindt plaats op:

  • 3 april 2017
  • 26, 27 en 28 juni 2017
  • 4 en 5 juli 2017

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Vanaf januari 2017 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze data.

Binnen twee weken na deelname ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga jij ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je deze opleiding echt wilt doen. Het advies is grotendeels gebaseerd op het gemaakte huiswerk en je gesprek.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 22 september 2016