Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Media, Informatie en Communicatie deeltijd

Wil je in 2017 met je opleiding beginnen, schrijf je dan in aan de hand van het stappenplan inschrijven. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2017, maar uiterlijk 15 augustus. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Met de studiekeuzecheck kijk je, voordat je gaat studeren, of de studie echt bij je past. Deze dag is om te ervaren hoe een lesdag met docenten en studenten bij de opleiding Media, Informatie en Communicatie eruit ziet en om alle vragen die je nog hebt te stellen.

Het programma is nog niet bekend. Houd deze site in de gaten.

  • vrijdag 23 juni 2017

Houd alvast rekening met deze datum in je agenda. Vanaf januari 2017 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden.

Na je inschrijving voor je opleiding via Studielink ontvang je een uitnodiging van deze opleiding om je aan te melden voor de studiekeuzecheck. Zodra je je aanmeldt voor de studiekeuzecheck kies je een datum en een dagdeel. Doe dat zo snel mogelijk. Ter voorbereiding op de studiekeuzecheck vul je tijdens je inschrijving in Studielink een online vragenlijst in.

De studiekeuzecheck bestaat verder uit huiswerk en een dag op de opleiding bij de deeltijdopleiding MIC. Meer informatie volgt.

De voorbereiding op de studiekeuzecheck kost je ongeveer tussen de zes en acht uur.

Na de studiekeuzecheck krijg je een studiekeuzeadvies. Dit advies is gebaseerd op je resultaten.

Je ontvangt na twee weken het definitieve studiekeuzeadvies per mail. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Het is de bedoeling dat jij ook gaat nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je deze opleiding echt wilt doen. 

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 29 november 2016