Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Accountancy

Inschrijven

Voor studiejaar 2017-2018 kun je je vanaf 1 oktober 2016 tot uiterlijk 1 mei 2017 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Na je inschrijfverzoek via Studielink ontvang je per email een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen en een datum te kiezen voor de studiekeuzecheck. Zonder deelname aan de studiekeuzecheck heb je geen toelatingsrecht tot de opleiding.

De studiekeuzecheck bestaat uit het invullen van een online vragenlijst, het volgen van een college en het maken van een praktijkopdracht. De studiekeuzecheck wordt afgerond met een meerkeuzetoets. Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je een studiekeuzeadvies.

Uiterlijk 1 oktober 2016 worden de data van de studiekeuzecheck bekend gemaakt op deze webpagina. Houd rekening in je agenda met deze data. Vanaf januari 2017 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze data.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 9 september 2016