Hogeschool van Amsterdam

Stages

Blijft er binnen uw organisatie wel eens een interessant vraagstuk liggen omdat de tijd of menskracht u ontbreekt? Kunt u hulp gebruiken bij de uitvoering van het dagelijks werk? Of hebt u behoefte aan iemand van buiten uw organisatie met een frisse kijk op bepaalde zaken?

Dan bieden studenten van de hbo bachelor Bestuurskunde van de Hogeschool van Amsterdam wellicht een oplossing! Studenten kunnen tegen een relatief lage vergoeding al snel toegevoegde waarde leveren. Bovendien draagt u bij aan hun ontwikkeling. Zo snijdt het mes aan twee kanten en worden zowel uw organisatie als de student er beter van. 

Stageplaatsen

In het derde studiejaar lopen de studenten stage. Zij werken mee in uw organisatie en voeren zelfstandig uw opdracht in één van hun taakgebieden uit.

  • De stage duurt twintig weken.
  • De stagiair werkt fulltime (vijf dagen per week) bij u.
  • De stagiair wordt vanuit uw organisatie begeleid door een functionaris met minimaal hbo-niveau.
  • De stagiair wordt ook begeleid door een docent vanuit de opleiding. Deze begeleider bezoekt uw organisatie in ieder geval 1 keer tijdens de stage.

Wilt u een stageplaats aanbieden? Wij komen graag met u in contact om de inhoud en uitvoering van de stage met u door te nemen, zoals stageperiode, begeleiding en werkzaamheden van de stagiair(s).

26 augustus 2014