Hogeschool van Amsterdam

Masteropleidingen

Kennis veroudert, omstandigheden veranderen snel en werkgevers stellen hoge eisen aan hun werknemers. Met een hbo-master blijf je je ontwikkelen en zorg je voor verdieping.

Een masteropleiding duurt een tot drie jaar en volg je in deeltijd. Je verwerft de internationaal erkende titel Master. De masters van de HvA: je leert toegepast onderzoek opzetten. Dit voer je uit bij je eigen organisatie. Je nieuwe kennis en inzichten pas je direct toe in je werk. Je bouwt een breed netwerk op. 

Voor wie?

Je hebt ambitie om je te verdiepen in je vakgebied en wilt doorgroeien naar een functie op een hoger niveau. Voor een master heb je een relevant universitair of hbo-bachelordiploma nodig én relevante werkervaring op hbo-niveau. Een entreegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure. 

Werkgevers profiteren

Bedrijven en instellingen profiteren als werknemers een masteropleiding volgen. Onderzoeksresultaten zijn direct bruikbaar, werknemers specialiseren zich terwijl ze werken.

Waarom een master bij de HvA?

De HvA staat garant voor goed onderwijs en ervaring in het begeleiden van studenten tot professionals. De Amsterdamse signatuur van de HvA zorgt voor een netwerk waar je in je carrière profijt van hebt. De HvA werkt samen met de UvA, waardoor ook hoogleraren aangesloten zijn bij de masters.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 10 april 2017