Hogeschool van Amsterdam

Bachelors in deeltijd

Wil je je specialiseren of omscholen? Dan is een deeltijdopleiding iets voor jou. Een opleiding in deeltijd volg je naast je baan.

Toelatingseisen

Je beschikt over een havo- of vwo-diploma dat aansluit op de opleiding, of over een mbo 4-diploma met werkervaring. Het hebben van een relevante werkplek is mogelijk ook een voorwaarde. Kijk daarvoor bij de opleiding van jouw keuze. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei.

Studiekeuzecheck

Wie zich uiterlijk op 1 mei aanmeldt, ontvangt een uitnodiging voor een studiekeuzecheck. Deelnemen aan de studiekeuzecheck is verplicht, maar het studiekeuzeadvies dat daaruit volgt is vrijblijvend. Meld je je later aan dan 1 mei (tot 15 augustus), dan moet je ook een studiekeuzecheck doen. Het advies is dan bindend.

EVC: je werkervaring telt

Leidt jouw werkervaring tot vrijstellingen of verkorting van je opleiding? Of heb je niet de juist vooropleiding, maar beschik je over ruime relevante werkervaring op hbo-niveau? Een EVC-procedure biedt uitkomst. EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 27 oktober 2015