Hogeschool van Amsterdam

Het Nationaal decanensymposium UvA-HvA

Op donderdag 21 september 2017 vindt het 28ste Nationaal Decanensymposium UvA-HvA plaats met als thema Bestemming onbekend - Studiekeuzebegeleiding voor de toekomst.

Onze leerlingen gaan straks werken in een samenleving die continu in beweging is. Wij in het voortgezet en hoger onderwijs moeten ze op hun toekomst voorbereiden. Een toekomst die deels ongewis is. De veranderingen gaan sneller en zijn ingrijpender dan ooit. Hoe spelen we in op de andere kwaliteiten die van een leerling gevraagd worden? Hoe bereid je leerlingen in hun studiekeuzeproces voor op een onbekende toekomst? En welke manier van denken en doen vraagt dit van u als decaan, mentor, teamleider en schoolleider? Op deze vragen proberen we op 21 september een antwoord te vinden tijdens het 28e Nationale Decanensymposium UvA-HvA met als thema
Bestemming onbekend - Studiekeuzebegeleiding voor de toekomst.

Breakout sessies naar keuze

Het decanensymposium vindt plaats in de Aula van de UvA in Amsterdam. Tijdens het plenaire ochtendprogramma kunt u luisteren naar inspirerende sprekers. Na de lunch zijn er verschillende verdiepende breakout sessies.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 juli 2017