Programma Ondernemerschap

Venturing with Unrobe

Dressing people by undressing the industry. Dit is de missie van Unrobe.

Evenement

Het sustainable kledingmerk Unrobe is opgericht in augustus 2017 en is onlangs bekroond met Vedis Retail Champion Award 2018 voor het meest innoverende en relevante retail concept. Mede-oprichter en eigenaar Daan Ubachs vertelt hier meer over.

Unrobe kleedt de mode-uit van haar slechte gewoonten. De missie luidt dan ook 'dressing people by undressing the industry'. Dat doen ze op het gebied van productie, gebruik van grondstoffen, volledige transparantie en prijs.

Op 18 april deelt Daan zijn verhaal

Tijdens Venturing With vertelt hij over zijn eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Hij neemt jullie mee in de ups en downs bij het starten van zijn eigen bedrijf.

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Daan je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de filmzaal van de AMFI, gelegen op de tweede verdieping van Koetsier Montaignehuis.

Tot dan!

Datum:                   donderdag 18 april
Tijd:                        17.00-19.00
Locatie:                  AMFI Koetsier Montaignehuis, Mauritskade 11
AMFI auditorium is gelegen op de tweede verdieping.

SOLD OUT

Deze editie van Venturing with, met gastspreker Unrobe, is uitverkocht! Helaas is het niet meer mogelijk om een plek te reserveren voor dit evenement.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 15 april 2019