Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

Venturing with Pure Sportswear

Duurzame sportkleding van 100% gerecycled plastic

Evenement

Duvan Couvée komt op 17 januari zijn verhaal doen: “Ik kijk er naar uit om de volgende generatie van ondernemers, influencers en visionairs te inspireren en te motiveren”. Na verschillende ideeën en verscheidene kleine projecten, is Duvan met zijn team uiteindelijk - met vallen en opstaan - begonnen met Pure Sportswear.

Gerecyclede PET-flessen

Pure Sportswear is een sportkledinglijn met als basis gerecyclede PET-flessen waarvan T-shirts worden gemaakt. Momenteel begint Duvan en zijn team meer markt te veroveren in Nederland en omliggende landen. Ook zijn ze bezig een crowdfunding op te zetten voor de volgende lijn gemaakt van recyclede visnetten.

Op 17 januari deelt Duvan zijn verhaal

Tijdens Venturing With vertelt hij over zijn eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Hij neemt jullie mee in zijn ups en downs bij het starten van zijn eigen bedrijf.

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Duvan je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Amsterdam Venture Studios, gelegen op de begane grond van het Wibauthuis. Tot dan!

Datum:                   donderdag 17 januari
Tijd:                        16.00-17.30 
Locatie:                  Amsterdam Venture Studios Amstelcampus, Wibautstraat 3b
Amsterdam Venture Studios is gevestigd in het Wibauthuis, links van de hoofdingang.

Reserveer je plek hier!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 17 december 2018