Programma Ondernemerschap

Venturing with... CloudCuddle

De kersteditie!

Evenement

Het ondernemersavontuur van Lotte is begonnen tijdens haar studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft en heeft haar sindsdien vele mooie prijzen opgeleverd zoals de TEDx Amsterdam Women Startup Award en Student Ondernemer van Nederland. Zij was gegrepen door het verhaal van een gezin in Delft met een gehandicapte zoon, en heeft sindsdien alles op alles gezet om het leven van dit soort gezinnen te verbeteren.

CloudCuddle

CloudCuddle is een mobiele bedtent: opblaasbaar, super stevig en comfortabel voor meervoudig beperkte kinderen. Een CloudCuddle verandert een standaardbed met matras in een handomdraai in een veilige slaapplaats.

20 december deelt Lotte haar verhaal

Op donderdag 20 december deelt Lotte haar verhaal met jullie. Tijdens Venturing With vertelt Lotte over haar eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Zij zal vertellen over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd werd en de lessen die zij leerde.

Het wordt een inspirerende middag, zeker voor diegenen die zich willen verdiepen in duurzaam ontwerpen en ondernemerschap. Naast deze lezing sluiten we samen het jaar af met een speciale kerstborrel!

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Lotte je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Amsterdam Venture Studios, gelegen op de begane grond van het Wibauthuis. Tot dan!

Datum:                   donderdag 20 december
Tijd:                        16.00-17.30 (met bubbels)
Locatie:                  Amsterdam Venture Studios Amstelcampus, Wibautstraat 3b
Amsterdam Venture Studios is gevestigd in het Wibauthuis, links van de hoofdingang.

Reserveer je plek hier!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 20 november 2018