Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

Venturing With... SkinNinja

Weet jij welke schadelijke ingrediënten zich verbergen in jouw verzorgings- en beautyregime?

Evenement

Gedreven door de persoonlijke strijd van de oprichter tegen huidkanker, hebben Jo Osborne en haar team een app ontwikkeld waarmee wij als consumenten kunnen ontdekken welke gezondheidsrisico’s verborgen zitten in onze huidverzorgingsproducten.

Jo en Charlotte streven ernaar deze informatie transparant, toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen. De oprichters zien technologie als een middel om positieve verandering teweeg te brengen in deze miljardenindustrie. Dit jaar werd Jo uitgeroepen to 'Entrepreneur of the Year' bij de prestigieuze '10 Digital Ladies Awards'.

In maart hebben Jo Osborne en mede-oprichter Charlotte Morris $ 1 miljoen opgehaald aan seed-financiering voor het ontwikkelen van hun nieuwste app SkinNinja. Door het scannen van de barcode onthult de SkinNinja-app de potentieel schadelijke ingrediënten die zich bevinden in jouw verzorgingsproducten. In oktober bezoekt Charlotte Morris de Hogeschool van Amsterdam om haar verhaal te delen.

Co-founder Charlotte Morris vertelt haar verhaal

Tijdens de volgende Venturing With, krijg je de kans om alles te weten te komen achter SkinNinja. Ontdek hoe Charlotte's studieachtergrond in marketing de basis heeft gelegd voor haar carrière en haar huidige rol als CMO bij SkinNinja. Ontdek hoe het vrouwelijke team zich positioneert in de overwegend mannelijke tech-startupscene.

Ben jij student marketing of interactieve media en ben jij benieuwd hoe jij jouw vaardigheden kunt inzetten voor positieve impact? Ben je een student die geïnteresseerd is in de tech-startup-scene en wil je hier alles over teweten komen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in Charlotte’s verhaal?

Dus, kom en wees erbij: luister, ontdek en leer. Stel de vragen die jij wilt stellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Amsterdam Venture Studios, gelegen op de begane grond van het Wibauthuis. Tot dan!

Datum: 18 oktober
Tijd: 16.00-17.30
Locatie: Amsterdam Venture Studios Amstelcampus, Wibautstraat 3b
Amsterdam Venture Studios is gevestigd in het Wibauthuis, links van de hoofdingang.

Reserveer je plek hier!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 2 oktober 2018