Medezeggenschapsdag op NTH succesvol

‘HvA meer dan alleen Amstelcampus’

13 mrt 2019 16:14 | Medezeggenschap

De Medezeggenschapsdag op het Nicolaes Tulphuis (NTH) is succesvol verlopen. Op 12 februari had de Medezeggenschap, zowel de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) als de deelraad, gedurende een dag alle activiteiten naar het NTH verplaatst.

De Medezeggenschapsdag op een buitencampus was mede bedoeld om de zichtbaarheid van de CMR te vergroten in de volledige hogeschool. ‘Er is één HvA en die bestaat uit meer dan de Amstelcampus. Wij vinden het als CMR daarom belangrijk dat we ook ons gezicht laten zien buiten de Amstelcampus en dat hebben veel mensen opgemerkt. Dat is mooi’, zegt vicevoorzitter Jari Kuipers.

Inloopspreekuur

Allereerst trapten de Medezeggenschappers af met een – hoe toepasselijk voor een faculteit Gezondheid – inloopspreekuur. Diverse HvA’ers maakten van de gelegenheid gebruik om inspraakonderwerpen te bespreken. Dat gebeurde in het Cura, met dank aan de gastvrijheid van studentenvereniging Venae. Kuipers: ‘Zeker voor een eerste keer was het een behoorlijk geslaagde dag. Tijdens het inloopspreekuur konden we met de aanwezigen goede inhoudelijke gesprekken voeren.’

Op 16 april organiseert de Medezeggenschap een vergelijkbare dag in het Dokter Meurerhuis.