Make It Work

Software Engineering in de media

De Hogeschool van Amsterdam is in samenwerking met Hilversum Media Campus het omscholingstraject naar de media-industrie gestart. Met de combinatie van werken en leren wordt er ingespeeld op de groeiende vraag naar IT-professionals in de media-industrie.

INFORMATIE

Software engineering in de media-industrie is ontwikkeld in samenwerking met Hilversum Media Campus en MyBit en zal iedere november en april van start gaan.

Er gebeurt veel op het gebied van technologie in de media. Van meer en betere camera’s, geluid en licht tot IP/cloudbased oplossingen, internetapplicaties en video on demand platforms. Steeds meer mediaproducten worden IT-producten en daarmee neemt de vraag naar IT-skills en IT-professionals in de media-industrie fors toe. Veel mediabedrijven zitten met lastig te vervullen vacatures. Het omscholingsprogramma Software Engineering Media biedt een omscholing waarin invulling wordt gegeven aan de veranderende invulling van deze functies.

Kijk op http://www.it-omscholing.nl/nl/programma-s/software-engineering-media/ voor meer informatie of download hier de brochure

GEÏNTERESSEERD ALS WERKGEVER?

Stuur dan een mail naar info@it-omscholing.nl of bel naar Baukje Vetter: 06-11265306

SEMESTER 1

• Software Testing;
  • Coaching.

Aanmeldprocedure

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de omscholing tot software engineer in de media-industrie? De online selectieprocedure start met een informatietraject. In dit virtuele traject wordt de ICT’er in wording meegenomen in de wereld van een software engineer. Er volgt veel informatie zoals informatieve filmpjes die concreet uitleggen wat de functie van software engineer inhoudt en welke competenties daarvoor nodig zijn.

Wanneer de geïnteresseerde zich aangesproken voelt tot dit traject, gaat hij/zij verder en komt in het selectiegedeelte. Het selectiegedeelte bestaat uit o.a. harde selectiecriteria voor deelname en er zijn testen op Nederlands, Engels, cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en persoonlijkheid. Na het succesvol doorlopen van de online selectieprocedure volgt er een informatiedag en vervolgens een kennismakingsmoment tussen potentiële ICT’ers in wording (in de media-industrie) en zowel ICT-bedrijven als mediabedrijven op de werkgeversmarkt.

Informatiedagen en werkgeversmarkten worden meerdere keren per jaar gehouden. Voor exacte data verwijzen wij u door naar de website: www.it-omscholing.nl

Gepubliceerd door  Make IT Work 7 november 2017