Make It Work

Werkgeversmarkt 8 oktober 2015

Tweede werkgeversmarkt trekt nog meer werkgevers en geïnteresseerde omscholingskandidaten

30 okt 2015 11:22 | Make IT Work

In het Kohnstammhuis van de Hogeschool van Amsterdam vond op 8 oktober 2015 de tweede werkgeversmarkt van Make IT Work plaats. Deze markt was nog groter dan de vorige: er waren ongeveer 100 geïnteresseerde omscholingskandidaten en 16 werkgevers met in totaal 45-50 arbeidsplaatsen. Dit keer maakten de kandidaten niet alleen kennis tijdens speeddate sessies met bij het project betrokken werkgevers. Er was ook een informatief uur waarin docenten en cursisten, die reeds met het omscholingstraject zijn gestart, vertelden over o.a. hun ervaringen, het curriculum en vragen beantwoordden van aanwezige geïnteresseerden. Op dit moment zijn de vervolg gesprekken van de werkgevers met de kandidaten. De eerstvolgende werkgeversmarkt is 2 december 2015. Aanmelden hiervoor kan tot en met woensdag 25 november 2015.

Impressie werkgeversmarkt Make IT Work 8 oktober 2015
Presentatie tijdens werkgeversmarkt Make IT Work 8 oktober 2015