Kenniscentrum Techniek

Met afval nieuwe producten maken!

25 jun 2015 00:00 | Faculteit Techniek

Het project richt zicht op circulaire productontwikkeling en lokale productie op basis van afval- en reststromen uit de stad, door middel van digitale productie technieken, zoals bijvoorbeeld 3D printing.

Met dit project wordt kennis vanuit verschillende sectoren - maak, bouw, creatieve industrie - aan elkaar verbonden. Tegelijkertijd wordt de stap gezet naar concrete toepassingen en producten.

Karina Peña is projectleider en houdt zich bezig met de opbouw van het project. Daarnaast zorgt zij voor nieuwe samenwerking tussen diverse partijen in de MRA.

Wil je meer weten over dit project, heb je een goed idee voor Urban Factory, weet je een locatie voor het (tijdelijk) opzetten van een Urban Factory of heb je vragen over business modellen voor circulaire producten, neem dan snel contact op met Karina Peña via:  k.pena@hva.nl

nvt