Kenniscentrum Techniek

Ga de uitdaging aan voor een circulair Amsterdam!

Ben jij die proactieve en zelfstandige student of ben je recent afgestudeerd en heb je een sterke mening over de circulaire economie? Dan is dit de kans om je te laten horen!

23 apr 2015 00:00

Amsterdam wil op circulair gebied uitgroeien tot dé circulaire economie hoofdstad van Europa. Het idee van de Amsterdam Circular Challenge is om de energie, creativiteit, talent en de vele goede ideeën die in de stad aanwezig zijn, te bundelen en in de vorm van samenwerkingen in te zetten om tot mooie oplossingen te komen.

Wat het precies is?

De Amsterdam Circular Challenge is een bussiness case competitie waar studenten worden uitgedaagd op zoek te gaan naar circulaire oplossingen voor Amsterdamse vraagstukken van Alliander, de Gemeente Amsterdam, het Afval Energie Bedrijf Amsterdam en Waternet.

Tijdens deze challenge krijg je de unieke mogelijkheid om je oplossing tastbaar te maken met ervaren partners als Metabolic en IFabrica. Daarnaast word je ook nog ondersteund door Circular Economy, De Kleine Consultant en de Circulaire Economie Ambassadeurs!

Is dit iets voor jou? Klik dan snel op de link hieronder voor meer informatie, het volledige programma en om je in te schrijven. Inschrijven kan tot 15 mei!

Het onderzoeksprogramma Urban Technology van de HvA is partner van de Amsterdam Circular Challenge.

nvt