Kenniscentrum Techniek

Save the date: high- en lowtech voedselproductie in de stad

30 april 2015

2 apr 2015 00:00

'HvA Circulair' organiseert bij FLOOR op 30 april 2015 een meet-and-match over high- en lowtech voedselproductie in de stad.

Meer samenwerking op het gebied van circulaire projecten

De Hogeschool van Amsterdam is op zoek naar meer samenwerking op het gebied van duurzame circulaire projecten. Vanuit de verschillende HvA-kenniscentra wordt er onderzoek gedaan op dit gebied maar externe partijen hebben hier echter doorgaans weinig zicht op. Andersom heeft de HvA lang niet altijd een goed beeld van de vaak snelle ontwikkelingen in het circulaire veld. Hier is dus ruimte voor verbetering en daarom brengt HvA Circulair de verschillende partijen tijdens een meet-and-match met elkaar in contact.

Meet-and-match

Op de meet-and-match van 30 april gaan we met het thema ‘High- en lowtech voedselproductie in de stad’ aan de slag.Tijdens deze meet-and-match kijken we naar de verschillende HvA-onderzoeksprojecten op het gebied van voedselproductie in de stad. We bespreken waar zowel de HvA-interne partijen onderling als met externe partijen hun samenwerkingen kunnen verbeteren.

Uitnodigingen en het programma volgen binnenkort via email, maar je kan je alvast aanmelden via de link onderaan deze pagina.

Heb jij ideeën of vragen die naar voren moeten komen op de meet-and-match? Of ken je mensen die ook aanwezig zouden moeten zijn? Je kan al je suggesties aangeven bij het aanmelden.